COVID 19 - Page 6 of 259 - OhridNews

COVID 19

06.04.22 15:09

11 нови случаи на Ковид 19 во Охрид

Во последните 24 часа се регистрирани нови 195 случаи на КОВИД-19, ...

06.04.22 13:46

Укинување на маските во затворен простор препорачува КЗК

Укинување на мерката за задолжително носење на маски во затворен пр...

05.04.22 15:04

Нови 236 заболени од Ковид-19 од нив 9 во Охрид

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

04.04.22 15:41

41 нов случај со Ковид-19, во Охрид нема новозаразени, оздравени…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

04.04.22 08:31

Заврши караванот за вакцинација, се очекува одлука за препораките на…

Заврши караванот за вакцинација против КОВИД-19 што се реализираше ...

03.04.22 16:36

Нови 11 случаи на Ковид-19 во Охрид

Министерството за здравство согласно податоците од Институтот за ја...

02.04.22 16:44

Нови 300 случаи на КОВИД-19, од нив 16 во Охрид

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје во последните 24...

31.03.22 14:52

15 нови случаи на Ковид 19 во Охрид и исто…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

30.03.22 16:11

Во Охрид 10 нови случаи на Ковид 19, 2 оздравени…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...