Писма - Page 53 of 54 - OhridNews

Писма

03.05.07 00:33

Писма: Дали треба да се почитува законот кога си во…

Не можам, а да не реагирам , кога секојдневно пред мене минуваат ил...

27.04.07 02:02

Писма: Кој ќе ги среди терасите?

Има ли некој жив што ќе стори нешто и ќе им каже на газдите на кафи...

19.04.07 08:56

Не грам демократија, килограм простотија, туку тон нарциси и сто…

             Почитувана редакција,поцитувани читателиИнспириран од ...

10.04.07 01:23

Писма:ФАРАОН,КАКО ТОА ГОРДО ЗВУЧИ

Што народ ќе беше овоа македонче, ем да го тепаат ем да не му даваа...

06.04.07 02:01

Писма: На ФТОН има повеќе од 4 студенти

По повод  изнесените ставови на Младинскиот Совет – Охрид  во...

16.03.07 10:13

Писма: Бродот “Први Мај“ не е исчезнат!

Деновиве Охридските медиуми и некои пишани медиуми просто ме фрапир...

15.02.07 08:18

Писмо: „Каде ќе играат децата?“

Живеам во најубавиот дел на Охрид, Плаошник, каде се возобнови нају...

30.01.07 14:39

Никола Паункоски

Со ова писмо сакам да ја поздравам реализацијата на вашата веб стра...

30.01.07 14:15

Од група граѓани

Се обраќаме до Вашата куќа со надеж дека ќе помогнете да се реши на...