Информирај се - OhridNews
НАЈНОВИ ВЕСТИ
02.03.24 13:06 Со потписи официјализирани пет кандидатури за претседател
02.03.24 12:02 Почна одбројувањето до големото дерби помеѓу ГРК Охрид и РК Алкалоид
02.03.24 09:23 Отворена новоизградена инклузивна училница во ООУ „Ванчо Николески“
02.03.24 09:04 Хуманитарен натпревар за Леонид Индов денес ќе одиграат ГКК Охрид и Еуро Никел…